Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Kekilli Sevgisi Meydanı Doldurdu
Ünye Belediyesinin organize ettiği Murat Kekilli konseri Ünyelilere unutulmaz bir gece yasattı.

Kekilli Sevgisi Meydanı Doldurdu

Ünye’de ilk kez gerçekleştirilen Ünye 1. Yunus Emre Triatlon yarışları öncesinde Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda sahne alan Murat Kekilli, şarkılarıyla hayranlarını coşturdu. 
Murat Kekilli hayranlarının hınca hınç doldurduğu alanda, şarkıcıyı izlemeye gelenlerin arasında Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve eşi de vardı.
Konser inin başında Ünye’de “Fındık zamanı” olduğu için konser için doğru zaman olmadığını söyleyenler olduğunu söyleyerek, “bugün sizler beni dinlemeye geldiniz, yarın da ben sizlerle birlikte fındık toplarım.” diyerek hayranlarına teşekkür etti.
Konserine "Unutmam Seni" şarkısıyla başlayan Kekilli, en çok sevilen şarkılarını hayranları için seslendirdi. "Bu Akşam Ölürüm" şarkısını ısrarla isteyen gençlere "Yaşamak için çok sebep var" diyen Kekilli, "Uğruna öleceğimiz şeyler de vardır; bayrak uğruna ölünür, vatan uğruna ölünür. Bu değerlerimiz uğruna ölen şehitlerimize de selam olsun, mekanları cennet olsun" şeklinde konuştu. 
Saat 22.00'ye kadar devam eden konserde şarkılarıyla hayranlarını kah hüzünlendiren kah coşturan şarkıcı Murat Kekilli, bir ara sahneden inerek seyircilerin arasına karıştı.  Kekilli şarkı aralarında sahneden seyircilerle sohbet ederek, selfie çektirdi.

 




Kaynak: Kekilli Sevgisi Meydanı Doldurdu

Editör: Ünye Vizyon Gazetesi

Bu haber 6999 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI